,,Skrevet af den

På visit hos Serenity Cupcakes

2Serenity Cupcakes – link her

Af Louise Nielsen

At træde ind i Serenity Cupcakes er lige som en drøm. Dvs. en blanding mellem at træde ind i Aladdins Hule og mormors sommerhus. Det er det helt perfekte sted at trække sig tilbage enten i frokostpausen, efter en lang dag på arbejde eller i weekenden med kæresten eller veninden. Butikken er indrettet med en desk med en stor glasmontre, hvor du kan se ind til de smukkeste cupcakes.

Der er dagligt 5-6 forskellige slags, og bliver der hurtigt udsolgt, bliver der bare lavet flere i bageriet inde ved siden af. Der er et stort fint skab midt i butikken, hvorfra man kan udvælge sig diverse forme og pynt, som man kan købe, og så kan man selv kan gå hjem og bage skønne cupcakes. For enden af væggen er der en lang bænk, og der er 4 borde med stole til, så det er om at være hurtigt med at finde et bord. Men der er virkelig hyggeligt med flotte puder, vaser med friske blomster og levende lys. Er man alene, er der også mulighed for at kigge i nogle af de nyeste magasiner.

Selv var jeg afsted en fredag eftermiddag efter arbejde sammen med min veninde. Jeg valgte den sidste cupcake med et stort, flot hindbær på toppen samt en cappucino, mens min veninde fik en cupcake med græskar samt en kop hvid the. Begge cupcakes smagte himmelsk, og i min kage var der hindbær creme inde i midten. Virkelig lækkert. Selvom de fine cupcakes ikke er voldsomt store, får man meget for pengene. En cupcake koster 25 kr, men den er lavet med kærlighed. Desuden er der et dagligt tilbud, hvor man kan få 2 cupcakes samt 2 Latte for 100kr. Min cappucino var stor og kostede 35kr. Den smagte rigtig godt, og den var varm, mild og behagelig at drikke. Ikke mindst blev den serveret i en top moderne Royal Copenhagen kop. Ejeren af Serenity Cupcakes står selv dagligt i butikken, og hun har netop været på et Barista kursus, så hun kan lave perfekt kaffe til gæsterne. Skal man ud, evt. en tur i Kongens Have om sommeren, så er der også mulighed for at få kaffen “to go”. På menukortet er der også mini-cupcakes, men dem var der desværre ikke flere tilbage af denne dag.

 

Gør dig selv den tjeneste og besøg den nyåbende Serenity Cupcakes i Grønnegade 32 i indre København. Når du nu er derinde, kan du også lige kigge i de mange lækre butikker ved siden af med flotte sko, økologiske hudplejeprodukter, smykker m.m.