Skrevet af den

Om “Café Mig og Annie”

Café Mig og Annie, Lyngby

Af Louise

Caféen ligger meget centralt i Lyngby på Lyngby Hovedgade, mindre end 5 min. fra Lyngby Station. Indenfor er der plads til ca. 30-40 gæster, og om sommeren er der også mulighed for at sidde udenfor ved små runde borde lige op til en hyggelig blomsterforretning. Når man går forbi caféen, er der altid en livlig summen fra mennesker, der nyder mad eller kaffe. Faciliteterne er pæne med små borde, plexiglasstole, fine billeder og toiletter.

Denne dag var ingen undtagelse, og da vejret var godt, besluttede jeg at sætte mig udenfor for at nyde vejret og stemningen. Min veninde og jeg var begge sultne, så vi besluttede os for at bestille 2 sandwich og 2 glas isvand og så vente med kaffen til senere. På denne café går man selv ind og bestiller ved desken, hvor der er rimelig hurtig betjening på trods af de mange besøgende. Betjeningen var denne dag høflig fra de unge ekspedienter, og ca. 15 min. senere kunne vi nyde et par lækre sandwich, som dog var lidt seje at skære i.

Efter maden var vejret blevet lidt køligt, og vi besluttede os derfor for at gå indenfor for at drikke kaffe. Der var heldigvis en del ledige borde nu, så vi bestilte 2 store kopper cappucino.  Der var også et par fade med lækre kager; gulerodskage, chokoladekage, crossainter mv, og så var der de obligatoriske desserter, men vi sprang dem alle over i denne omgang. Akustikken i lokalet er ikke den bedste pga. deskens placering midt i, så hvis man skal tale sammen, skal man sidde tæt og tale højt.

Vi fik 2 store kopper med cappucino, men der var desværre spilt lidt ud over begge underkopper, hvilket var lidt synd. Mht. selve kaffen var mælkeskummen rigtig blød og lækker, og der var meget af den. Men både kaffen og skuffet var meget stærkt, så vi måtte begge hælde en stor sjat sukker i, før vi kunne drikke kaffen. Prisen for sådan en kop er 36 kr, hvilket jeg synes er ganske udmærket, for det var en stor kop. Til næste gang foretrækker jeg dog cappucino’en en smule mindre stærk, selvom den oprindeligt skal være stærk. Der var desværre ingen chokolade eller biscotti til kaffen, hvilket jeg ellers altid synes er så hyggeligt.

Alt i alt måtte vi slippe 276kr. for 2 sandwich, 2 glas isvand og 2 store cappucino’er.