Espresso Macchiato – espressoen med et lille touch

Espresso Macchiato – Espressoen med en smule mælk

 

Espresso Macchiato er betegnelsen for en espresso med en lille smule mælk I. I de fleste tilfælde er der kun tale om en teskefuld mælk. Den hjælper til at give den skarpe kant espressoen har, en blødere fornemmelse, uden at kaffen bliver tyndere af den grund. Den smager utrolig godt og har stadig alle de lækre egenskaber espressoen har. Da cafe kulturen for alvor kom til Danmark i 1980erne, kom der også mange nye betegnelser og måder at brygge på. I dag er der kommet mange nye former for kaffe maskiner i forskellige størrelser og de er begyndt at gøre sit indtog i de danske hjem. Dermed er der mange der serverer en speciel kop kaffe, så som, Espresso, Cortado, Cappuccino, Café mokka, Café latte, Espresso con panne, eller en af de andre specialiteter, der med et er blevet mulige at lave hjemme hos os selv.

 

Espresso Macchiato – den smagfulde afslutning på en god middag

 

I de seneste år er det blevet meget mere normalt at tage en kop Italiensk kaffe efter sin middag, og det betragtes som smagfuldt og stilfuldt, at vælge denne løsning. For kaffe elskere er de mange nye maskiner en kærkommen ting der har gjort livet bedre og nydelsen højere. Nyd lige præcis den kaffe du holder mest af, Macchiatoen, med sin lille prik af mælk, kan nemt være en af dem.

 

 

By casey

By casey