Skrevet af den

Kaffekværne og kaffemaskiner

Kaffemaskiner er blevet en videnskab for sig

Siden cafékulturen for alvor kom til Danmark i slutningen af firserne, er vi blevet meget bedre til at lave kaffe og gøre det til en oplevelse at drikke kaffe. Det hænger blandt andet sammen med, at vi har fået et langt større udvalg af kaffemaskiner. Med en moderne kaffemaskine er det en hel anden historie at brygge kaffe, end det var med de gamle, hvor man kunne smage plastikken og afsmag af klor fra de klor-blegede kaffefiltre. Der er altså kommet meget mere stil på drengen og i dag er det lige med god smag, at kunne servere eksempelvis en espresso efter en god middag.

Vælg en kaffekværn der passer ind i dit køkken

Medmindre du erhverver dig en af de nye espressomaskiner med indbygget kaffekværn, som hos eksempelvis Delonghi espresso, kan du vælge frit imellem de mange kaffekværne, for de kan alle det samme. Derfor kan du tænke funktionalitet og pris og selvfølgelig, først og fremmest design på dette område. Nogle af de meget avancerede designs er sværere at rengøre, så det er en vurderingssag, om det kan opveje med et virkeligt sejt design. Alt i alt kan de det samme.

Kaffemaskiner i alle prisklasser

Som forbruger kan du nyde godt af den store konkurrence der er på området, der gør, at priserne er presset helt i bund. På nettet er det nemt og overskueligt at klikke rundt imellem de mange designs og finde lige præcis den kaffemaskine der passer dig. Nogen er meget avancerede, imens andre er lavet totalt idiotsikrede. De sidstnævnte giver meget få muligheder for at lave en personlig kop kaffe, imens det er hele ideen med de førstnævnte. De mange designs gør det til en leg at komme igennem katalogerne, for der er virkelig kræset for det. God fornøjelse.