Skrevet af den

Find det espressomaskine mærke der passer til dit køkken og temperament

Dette er en kort gennemgang af de bedste mærker på markedet. Her kan du let og enkelt danne dig et billede af, hvem der passer bedst til dig. Priser og kvalitet varierer meget, men for øjeblikket kan du nyde godt af den store konkurrence der er på markedet, der gør at priserne er helt i bund.

 

Francis Francis

Den populære Francis Francis er ikke bare en god espressomaskine, det er også et yderst lækkert stykke design, der kan give dit samtalekøkken ekstra stil og charme.

 

Nespressomaskine

Siden cafe kulturen for alvor kom til Danmark i firserne, er vi blevet mere og mere interesserede i kaffebrygning i Danmark og det er de færreste steder med respekt for sig selv, der serverer en kop kaffe fra de gamle filtermaskiner der nærmest ødelage kaffens gode smag, med sine klor farvede filtre. Med en Nespressomaskine er det blevet let at vise god stil og servere kaffe i verdensklasse.

 

Fancilio Silvia

Fancilio Silvia har enorm stor fleksibilitet der gør det muligt for dig, at udvikle lige præcis den espresso der passer dig. Man skal langt op i prisklasse, for at finde noget der matcher og dermed er det maskinen til dem der vil lave kaffe ud over det sædvanlige.

 

Kitchen Aid espresso

Kitchen Aid har ramt hovedet på sømmet med deres nye designs og man er ikke længere i tvivl om hvilket mærke man står overfor. Det er tænkt på det hele. Eksempelvis er der plads til, at man kan stille sine espressokopper oven på maskinen, så de er forvarmede inden espressoen brygges.

Delonghi espresso

Delonghi espresso har med deres nye maskine lavet lidt af et vidunder, der kan det hele. Den kan både male kaffebønner, skumme mælken og brygge en skøn kop kaffe. Dermed kan du styre processen fra start til slut med hård hånd og få lige præcis det resultat der passer dig. Delonghi espresso giver en espresso oplevelse ud over det sædvanlige.

 

God fornøjelse!