Cafeer København

København er Danmarks hovedstad og den største by i landet. København er en historisk by, som samtidig summer af liv og det moderne samfund. Dette giver byen en særlig kultur og stemning. Byen er en kendt caféby og der findes mange lækre caféer og kaffebarer for enhver smag. Nogle ligger i kældre i de mange gamle, historiske københavnerbygninger, mens andre findes i topmoderne nybyggeri. København er en caféby, hvor man ofte mødes på kaffebar og snakker om løst og fast. Også caféer der sælger coffee to go, er meget populære. Et eksempel på dette er kaffebaren Barresso Coffee, som sælger espresso og kaffe til enten at nyde i kaffebaren eller til at tage med. Den første Baresso kaffebar åbnede i 1999 og har siden åbnet 14 kaffebarer i Københavnsområdet. Af andre kæder af kaffebarer i København kan nævnes Mammamia, Wayne’s Coffee, Caffé Ritazza, Kong Kaffe, Starbucks og Robert’s Coffee.

Af kendte caféer i København kan nævnes Cafe Victor, som er en trendy café, som har eksisteret i over 20 år og som er særdeles populær blandt københavnere. Café Victor er beliggende i Ny Østergade i nærheden af Strøget og Kongens Nytorv. På Café Victor kan man købe kaffe, espresso, og cafémenuer, ligesom man kan bestille lokalerne til fester og andre arrangementer.

 

alessio - Alessio Pagliuca

alessio – Alessio Pagliuca

Et andet kendt caféområde i København er Nyhavn, som samtidig er et af Københavns mest historiske steder. I gamle dage var bydelen kendt for at huse sømænd, kunstnere og andet godtfolk. Området er i dag præget af den historiske stemning og havneområdet med skibe og lystbåde. Nyhavn er samtidig et yndet udflugtsmål for turister, som ofte vælger at tage forbi Nyhavn og nyde et besøg på en af de mange caféer. Især området der kaldes ’Strædet’, som ligger parallelt med strøget, er populært for caféerne, som f.eks. café Munter, hvor man sommerdage kan sidde udenfor og nyde en kop kaffe eller espresso. På Café Munter kan man naturligvis også nyde et måltid mad eller en cocktail i forbindelse med sit kaffebesøg.