Cafeer Aalborg

I Aalborg kredser cafélivet primært omkring Jomfru Ane gade – også kendt som ’Gaden’, men også C.W. Obels plads og Nytorv er steder hvor du finder populære pubber, kaffebar, og restaurationer hvor der kan nydes såvel lækre måltider som fyldige kaffer og espressoer.

Kaffebaren Barresso v. Utzoncentret og Nordkraft
Derudover er der i Aalborgs østlige centrum gang i en rivende udvikling med udgangspunkt i det nye Utzoncenter og kulturhuset Nordkraft. I Aalborg er der som i de andre større byer i Danmark et pulserende caféliv. Også her finder man kaffebaren Barresso Coffee, som sælger espresso og kaffe til enten at nyde i kaffebaren eller til at tage med. I Aalborg har Baresso åbnet 2 kaffebarer.

Verdier flickr

Verdier flickr

 

Café Klostertorvet på C.W. Obels Plads
Cafe Klostertorvet er en meget populær café som er beliggende på C.W. Obels plads i Aalborg. På caféen som findes i en af Aalborgs ældre og stemningsfulde bygninger i to etager kan man på de kolde dage nyde kaffe og cafémad indendørs, mens der om sommeren er udendørs servering af såvel varme som kolde drikke og cafémenuer. På Klostertorvet kan du nyde alt fra varm, almindelig kaffe til macchiato, espresso, café latte, Irish Coffee og Baileys Coffee.

Café Stygge Krumpen
Stygge Krumpen er en anden meget kendt og populær café i Aalborg. Her finder man stort set altid en fyldt restaurant såvel ude som inde. På køligere sommerdage findes der både terrassevarmere og tæpper til caféens gæster og her nyder mange en kop varm kaffe eller espresso på terrassen men udsigt til byens handlende. Stygge Krumpen finder du på Vesterå i hjertet af Aalborg, lige ved gågaden Bispensgade.

 

 

peterpesta

peterpesta

 

Ønsker du at opleve Gadens pulserende liv, er der her både dag og nat mulighed for at nyde en lækker kop kaffe. Om dagen kan det anbefales at kigge ind på Saltlageret, hvor der serveres både varm kaffe i mange afskygninger, f.eks. almindelig kaffe eller espresso, ligesom der serveres is-kaffe i flere forskellige smagsvarianter.

Om aftenen laves Saltlageret om til et livligt diskotek, hvor du i stedet for is i kaffen, kan vælge at tilsætte en whisky eller Bailey.