,Skrevet af den

Anmeldelse Lakrizza

Anmeldelse af Lakrizza på Baresso

 Lakrizza- Baresso - kaffespot.dk

I dag bevægede jeg mig udenfor min comfort zone og prøvede Baresso’s Lakrizza. Jeg er hyppig gæst på Baresso, men bestiller som regel altid det samme Latte eller cappuccino

Jeg var på forhånd spændt, fordi jeg er modstander af at blande alt muligt i kaffen. Jeg elsker søde sager, men vil helst have dem ved siden af kaffe. En smule sukker i en latte gør heller ikke noget, men lakridssirup….hmm, jeg var noget skeptisk og tænkte at det sikkert ikke var noget jeg kunne lide.

Om Lakrizza:

Lakrizza er den nye efterårsdrik på Baresso. Den er et samarbejde mellem Baresso og Johan Bülow lakrids. Lakrizza laves på sødmælk, et dobbeltshot espresso og sød lakridssirup i bunden og så lakridspulver på toppen.

 

Hvordan smager den så?

Jeg var positiv overrasket. Lakridssmagen er ikke så gennemtrængende som jeg kunne frygte. Jag kunne sagtens smage kaffen og synes ikke at lakridsen overdøver kaffesmagen. Jeg drak den med velbehag, men da det er en stor latte bliver jeg noget mæt og jeg måtte klemme det sidste ned. Stort minus ved Lakrizza er prisen. Den er i den virkelig dyre ende, med en pris på 46 kr. Alene af den grund, er det kke en kaffe jeg vil drikke hver dag.Hvis den var 1/3 mindre og billigere, ville den score flere point hos mig. Alt i alt er jeg positiv over at det er lykkedes at lave en blanding mellem latte og lakrids som helt sikkert kan drikkes og nydes. Jeg kunne godt finde på at købe den igen, men jeg er sikker på at den deler vandene blandt kaffedrikkerne.

Har du smagt den og hvad synes du??